Vandrarhemmet i Haväng ger alla gäster möjlighet att utvecklas i en avspänd miljö. För många känns det avslappnat med det enkla och anspråkslösa... Vi har som målsättning att våra gäster ska kunna hitta nya perpektiv på sin vardag. Det gör man enklast genom att vistas i naturen och se och känna på de olika skiftningarna i färg och form.

En aktiv konferens där man upplever med alla sinnen och är aktiv på olika sätt, ger alla i gruppen möjlighet att lägga den vardagliga fasaden åt sidan. Vid ankomsten till Vandrarhemmet får ni alltid ta del av Skepparpsgårdens spännande historia och information om Havängsområdets möjligheter till inspiration!

Vi har två mindre matsalar med plats för ca 20-30 personer i varje. I det ena rummet har vi också vår frukostservering och eventuell annan servering.
Ni kan välja det ena eller båda rummen för er konferens eller möte. När vädret tillåter finns många olika platser för möten utomhus. På vår populära innergård och i trädgården i söder finns gott om sittplatser. På framsidan i söder har vi även två stora grillar, som man alltid kan använda som övernattande gäst. Det finns whiteboard och blädderblock med pennor, för den som behöver.

 

Skepparps Vingård - Festlokal
Här finns en riktigt fin lokal för en stor tillställning..sagolik natur inramar tillställningen.

Det passar att ha med egen kock eller så utnyttjar ni alternativen ovan.
Se deras hemsida http://www.skepparpsvingard.se/

svingard 

OLA FISKARES MATKULTUR

Hos Ola kan ni få råd och tips på allt vad gäller mat och tips. Läs på hans hemsida så kommer inspirationen. Kurser i Fiskberedning, Surdegsbakning, Matlagning och Konservering. Perfekt aktivitet för den lilla gruppen. 

Telefon: 0414-70897, Mobil: 0702-180127 Ola Johnsson, Email:  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  
Se hemsidan
surdegsbr olaii 

Stora härliga surdegsbröd, Ola i skördetid, helgrillat Foton:Ola

 


Att ta med sig lite gott till havet är alltid ok


Mackor och Kiviksjuice var det här...


 


Senast uppdaterad 2015-01-08 18:23